Ontdek topdeals vergelijk nu en bespaar
sterren

DEGIRO Review: Betrouwbaar beleggingsplatform met uitgebreide mogelijkheden

DeGiro is een online broker die erg populair is in Nederland. Ze bieden beleggers een voordelige manier om te handelen in verschillende financiële producten, zoals aandelen, obligaties, opties en futures.

DeGiro staat bekend om hun lage tarieven, gebruiksvriendelijke platformen en uitgebreide klantenservice. In dit artikel delen we de ervaringen en recensies van DeGiro, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat deze broker te bieden heeft.

DEGIRO review en ervaringen: Ontdek wat beleggers te zeggen hebben over DEGIRO

In Nederland is DEGIRO een van de meest populaire opties voor online beleggen. Beleggers waarderen DEGIRO als een betrouwbaar en veilig platform.

Het biedt toegang tot een breed scala aan financiële producten, waaronder aandelen, opties, ETF’s, futures en obligaties. DEGIRO biedt lage tarieven, een transparante kostenstructuur en een gebruiksvriendelijk platform.

Dit maakt het interessant voor zowel beginners als ervaren beleggers. Veel beleggers zijn tevreden met DEGIRO, wat zich uit in positieve reviews en ervaringen.

Dit heeft ervoor gezorgd dat veel beleggers tevreden zijn met DEGIRO en positieve reviews en ervaringen met de service hebben gedeeld.

Wat is DEGIRO?

DEGIRO is een Nederlandse online broker die financiële diensten aanbiedt aan investeerders. Met DEGIRO kunnen beleggers in bijna alle markten wereldwijd handelen, waaronder aandelen, opties, futures, obligaties, ETF’s en meer.

Dit is een gebruiksvriendelijke broker met een sterke infrastructuur, waardoor het een goede optie is voor zowel actieve als passieve beleggers. DEGIRO heeft lage kosten, een breed aanbod aan producten en een uitgebreide klantenservice.

Door deze factoren is DEGIRO één van de meest populaire brokers in Nederland. Er zijn veel reviews van DEGIRO te vinden op het internet, wat een goed beeld geeft van klantenervaringen.

degiro review

Hoe open ik een DEGIRO-account?

Om een DEGIRO-account te openen, volg je de volgende stappen. Ten eerste, bezoek de officiële website van DEGIRO en klik op de optie “Account openen”. Hierna vul je de vereiste informatie in, zoals je persoonlijke gegevens en bankgegevens.

Vervolgens wordt je gevraagd om een aantal documenten te uploaden om je identiteit te verifiëren. Dit kan je bijvoorbeeld doen door je paspoort of rijbewijs te scannen.

Als je alle vereiste informatie hebt ingevoerd, wordt je verzocht om een DEGIRO-overeenkomst te ondertekenen. Zodra je klaar bent met deze stappen, is je DEGIRO-account klaar voor gebruik

Wat zijn de kosten?

DEGIRO, de beleggingsrekening die je gratis kunt openen en gebruiken, biedt vele voordelen. Met het Standaard account, ook wel het Basic account genoemd, kun je veel manieren benutten om je vermogen te laten groeien.

Wat het nog beter maakt? Sinds november 2021 hoef je geen Custody account meer te openen. Laten we eens kijken naar de kosten die DEGIRO in rekening brengt voor het beleggen in VWRL en DBZB met een Standaard account.

Hieronder staat precies wat je moet betalen voor het aanschaffen en aanhouden van deze ETF’s.

Standaard account:VWRLDBZB
Service fee€0€0
Dividendkosten€0€0
Valutakosten€0€0
Transactiekosten€0€0
Handlingskosten per transactie€1€1
Kosten opzetten handelsmogelijkheden€0€2,50 p.j.
*Let op: om in aanmerking te komen voor deze transactiekosten, dien je te voldoen aan de voorwaarden van de Kernselectie. Meer hierover lees je in de volgende paragraaf.

Maar dat is nog niet alles! In mijn uitgebreide review “De beste ETF in 2023” ga ik dieper in op de totale kosten die verbonden zijn aan het aanhouden van VWRL.

Naast de tarieven die je aan DEGIRO betaalt, kijk ik ook naar de kosten die je aan VWRL zelf moet betalen. Bovendien vergelijk ik deze kosten met andere aandelen indexfondsen en aanbieders, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij DEGIRO begrijpen we dat kosten een belangrijke rol spelen bij het beleggen. Daarom streven we ernaar om onze tarieven zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op kwaliteit en service. Met ons Standaard account en de aantrekkelijke tarieven voor VWRL en DBZB, bieden we jou de ideale mogelijkheid om op een voordelige manier te investeren in ETF’s.

Waar wacht je nog op? Open vandaag nog je gratis beleggingsrekening bij DEGIRO en profiteer van de lage kosten en uitstekende mogelijkheden om je vermogen te laten groeien.

Welke beleggingsmogelijkheden biedt DEGIRO?

DEGIRO biedt een breed scala aan beleggingsmogelijkheden aan, waaronder aandelen, opties, futures, ETF’s, obligaties, certificaten en meer. Het platform biedt toegang tot meer dan 50 beurzen over de hele wereld, waaronder de belangrijkste beurzen van de Europese Unie, zoals Euronext Amsterdam. DEGIRO biedt ook gebruikers de mogelijkheid om te beleggen in cryptocurrency, waaronder Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Bovendien biedt DEGIRO een grote selectie van krachtige handelsplatforms, waaronder MetaTrader 4 en krachtige mobiele handelsapplicaties. Daarnaast biedt het platform uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en een uitgebreide selectie aan kosteneffectieve beleggingsproducten.

Wat zijn de voordelen en nadelen van DEGIRO?

DEGIRO biedt een aantal voordelen, waaronder lage kosten voor transacties, een breed scala aan producten en een intuïtieve interface.

Bovendien biedt de broker ook een uitstekende klantenservice die 24/7 beschikbaar is. De broker biedt ook een aantal gereguleerde beleggingsproducten, zoals opties, futures en CFD’s. Hoewel er veel voordelen zijn, hebben sommige gebruikers ook klachten geuit over DEGIRO.

De klachten variëren van lage limieten op transacties tot een minder competitief tarief. Bovendien biedt DEGIRO geen onderzoeksfaciliteiten of directe toegang tot de financiële markten voor beleggers.

Hoe werkt het handelsplatform van DEGIRO?

Het handelsplatform van DEGIRO is ontworpen om eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het kent een intuïtief ontwerp dat gebruikers in staat stelt transacties uit te voeren met een paar eenvoudige klikken.

Het platform biedt ook veel informatie om ervoor te zorgen dat gebruikers op de hoogte blijven van de financiële markten. Gebruikers kunnen het platform ook gebruiken om grafieken te bekijken om trends in kaart te brengen.

Bovendien biedt het platform verschillende tools aan om gebruikers te helpen bij het nemen van beslissingen. Deze tools bieden real-time informatie over de financiële markten, waardoor gebruikers hun beleggingsstrategieën kunnen bijstellen.

Kortom, het handelsplatform van DEGIRO biedt gebruikers alle tools en informatie die zij nodig hebben om succesvol te kunnen beleggen.

DEGIRO aansluitingskosten: Wat u moet weten voordat u zich aanmeldt

Het aansluiten van een DEGIRO-account is eenvoudig en gratis. Er zijn echter enkele kosten die u in acht moet nemen voordat u zich aanmeldt.

De belangrijkste kosten zijn de transactiekosten, custodiale kosten en het accountopeningsbedrag. Transactiekosten zijn de kosten die u betaalt voor het kopen of verkopen van een bepaald effect. De custodiale kosten zijn de kosten die u betaalt voor de opslag van uw effecten.

Ten slotte betalen gebruikers een eenmalig bedrag bij het openen van een DEGIRO-account. Hoewel het eenmalige accountopeningsbedrag laag is, is het belangrijk dat u deze kosten in overweging neemt voordat u zich aanmeldt.

Is DEGIRO veilig en betrouwbaar?

DEGIRO is een gereguleerde broker die wordt beheerd door de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM). In aanvulling op de regulering door de AFM, biedt DEGIRO ook extra beveiliging voor hun klanten. DEGIRO gebruikt beveiligingsprotocollen zoals SSL-encryptie en verificatie in twee stappen om ervoor te zorgen dat alleen u toegang heeft tot uw geld.

Bovendien heeft DEGIRO een verzekering tegen fraude die klanten beschermt tegen verlies door verkeerde transacties. Dit maakt DEGIRO een veilige en betrouwbare optie voor degenen die op zoek zijn naar een online broker.

Hoe kan ik geld storten op mijn DEGIRO-account?

Het is eenvoudig om geld te storten op uw DEGIRO-account. U heeft de keuze uit verschillende betaalmethoden, waaronder bankoverschrijving, SEPA-overboeking of een kredietkaart. U kunt uw storting ook op uw eigen bankrekening automatiseren door een permanente machtiging in te stellen.

U moet echter wel eerst een bevestiging van DEGIRO ontvangen voordat uw storting wordt verwerkt. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat het geld op uw DEGIRO-account wordt bijgeschreven. Als u geld wilt storten, kunt u de klantenservice van DEGIRO gemakkelijk bereiken met de contactgegevens op de website en de stortingsinstructies volgen.

Hoe kan ik geld opnemen van mijn DEGIRO-account?

Om geld op te nemen van je DEGIRO-account, moet je eerst een bankrekening aan je DEGIRO-account koppelen. Nadat je de bankrekening hebt gekoppeld, kun je geld opnemen door in te loggen op je DEGIRO-account en op de knop voor geld opnemen te klikken. Geld dat je opneemt, wordt binnen twee werkdagen overgemaakt naar je gekoppelde bankrekening. Gebruikers hebben gemeld dat het opnemen van geld gemakkelijk, veilig en betrouwbaar is.

DEGIRO: Betrouwbaar beleggen met uitstekende functionaliteiten en volledige bescherming

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar beleggingsplatform met een breed scala aan handelsmogelijkheden, dan is DEGIRO de ideale keuze voor beginnende beleggers en ervaren handelaren.

In deze DEGIRO review en ervaringen ontdek je waarom steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in dit platform.

Een betrouwbaar en toegankelijk beleggingsplatform

DEGIRO staat bekend om zijn betrouwbaarheid en transparantie, waardoor het een populaire keuze is onder beleggers in Europese landen.

Het platform biedt een breed scala aan beleggingsmogelijkheden, waaronder beleggingsfondsen, aandelen, obligaties en meer.

Of je nu geïnteresseerd bent in langetermijnbeleggingen of actief wilt handelen, DEGIRO heeft de functionaliteiten die je nodig hebt.

Bescherm je spaargeld met het depositogarantiestelsel

Als verantwoordelijke belegger is het belangrijk om te weten dat je spaargeld beschermd is. DEGIRO biedt volledige bescherming door het depositogarantiestelsel, wat betekent dat je geld tot een bepaald bedrag gedekt is in geval van een faillissement van de bank.

Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in het platform.

Vriendelijke aansluitingskosten en rente vrije ruimte

Bij DEGIRO profiteer je van voordelige aansluitingskosten, waardoor het starten met beleggen toegankelijk is voor iedereen.

Bovendien biedt DEGIRO rente vrije ruimte, zodat je kunt profiteren van gunstige voorwaarden voor je beleggingen.

Beleggingsadvies en uitgebreide dienstverlening

DEGIRO begrijpt dat beginnende beleggers soms behoefte hebben aan begeleiding en advies. Daarom bieden ze een uitstekende klantenservice en professioneel beleggingsadvies. Je kunt rekenen op deskundige ondersteuning bij het nemen van beleggingsbeslissingen.

Conclusie: DEGIRO – de ideale keuze voor betrouwbaarheid en functionaliteiten

Bij DEGIRO kun je gebruik maken van een betrouwbaar beleggingsplatform met veel handelsmogelijkheden, beleggingsfondsen en handige functies.

Je spaargeld is volledig beschermd door het depositogarantiestelsel en de lage aansluitingskosten en rente vrije ruimte maken het aantrekkelijk voor beginnende beleggers. DEGIRO begrijpt jouw behoeften en biedt de hoogste kwaliteit dienstverlening.

Duizenden tevreden klanten hebben zich al aangesloten bij DEGIRO en hebben de voordelen van beleggen ontdekt. Sluit je vandaag nog aan en ervaar zelf de voordelen van beleggen met DEGIRO.

Voordelig kopen
Logo